Mcdonald’s ändrar sin Quarter Pounder burgare!

Kan ni tänka er att efter 46 år så ändrar den stora hamburgerkedjan McDonald’s sin klassiska QP burgare? Det finns ju en anledning till varför denna burgare funnits så länge på menyn, så varför kommer det sig att ägarna vågar ändra på det vinnande konceptet?

Quarter Pounder burgarens recept skapades av McDonald’s chefen Al Bernardin år 1972 har varit den samma sedan dess. För knappt några dagar sedan kom beslutet om att förändra den. Men förändringen är nog en av de bättre idéerna som de har kommit med. De ska nämligen byta ut det processade köttet i biffarna till färskt kött! Hur bra är inte det?

Man tror på att denna förändring kommer göra att burgaren får en ny start och kommer bli en succé. Alltfler kommer att se McDonald’s som ett alternativ just för att de har ändrat till färskt kött i sin QP burgare. Det är nog många som kommer att testa den, vilket vissa inte har gjort tidigare bara för att de inte har tyckt om köttet kedjan använt sig av tidigare. Quarter Pounder burgare kommer att smaka mycket bra efter denna fantastiska förändring!